“Visul spulberat al armenilor” de Gaidz Minassian – lansare eveniment la Libraria Humanitas – Cișmigiu
19 April 2017
Tipar pentru creştinii arabi: Antim Ivireanul, Atanasie Dabbās şi Silvestru al Antiohiei
19 April 2017

Lansare de carte: “Astăzi este despre astăzi”, de Mirela Retegan

Un îndemn la fericire și o lecție despre arta de a trăi prezentul, așa s-ar putea descrie pe scurt noua carte a Mirelei Retegan, apărută la Curtea Veche Publishing. Cunoscuta fondatoare a fenomenului Zurli, cu o fascinantă poveste de viață, va lansa volumul ‘Astăzi este despre astăzi’ pe 24 aprilie începând cu ora 18.00 la Librăria Cărturești Carusel din București (Str. Lipscani, 55). Intrarea va fi liberă.

Participanții la eveniment vor fi așteptați cu surprize. Alături de autoare vor povesti despre carte directoarea editurii, Irén Arsene Mate, și psihoterapeutul Gáspár György. Oficiile de gazdă vor fi făcute de Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing.

‘Astăzi este despre astăzi’ ne îmbie prin fiecare pagină să rămânem în prezent. Fie că e vorba de viața de zi cu zi, de carieră, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie să căutăm mereu partea frumoasă a lucrurilor și să înlocuim așteptarea printr-un pas făcut înainte.

Mirela Retegan. Autor, blogger, mamă, antreprenor, influencer, antrenorul părinților, prieten, luptător pentru libertate, om de televiziune, om. De o complexitate umană și profesională rar întâlnită, de o sensibilitate uneori prea puternică, puternică și vulnerabilă în același timp, iubită și invidiată câteodată, formator de oameni, opinii și caractere, Mirela Retegan este un personaj, o personalitate, un magnet. Atrage succesul, evenimentele și oamenii de calitate. Ne place să îi fim în jur, să ne lăudăm cu prezența ei și să vedem cum mișcă lumea. Întotdeauna mai sus, întotdeauna într-un fel pozitiv, orice fel de energie, bună sau rea, devine combustibil pentru naveta pe care o îndreaptă, ca un autentic căpitan, spre stele. ‘Astăzi este despre astăzi’, un volum de gânduri și provocări, o carte despre prezent și priorități. A se citi cu mintea și cu inima deschise.

Cartea ‘Astăzi este despre astăzi’ este disponibilă pe www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *