“Adorația magilor”, de Leonardo da Vinci, redată publicului
28 March 2017
Începe o nouă ediție a Concursului “Drumul spre celebritate”
29 March 2017

Jazz On cu Adrian Nour & co.

Vineri, 31 martie 2017, începând cu ora 19:00, în Grădina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151), se continuă seria de concerte jazz din cadrul stagiunii ,,Prietenii Muzicii în Universitatea din Bucureşti”.

„Jazz On” este un regal muzical-artistic în care cele mai fredonate melodii de jazz vor prinde din nou viaţă prin vocea impresionantă a lui Adrian Nour şi abilităţile impecabile ale instrumentiştilor săi (Pop Ciprian-chitară, Adrian Flautistu-bass, Iulian Nicolau-tobe). Într-o manieră rafinată şi originală, cu o prezenţă scenică captivantă, Adrian Nour reuşeşte, de fiecare dată, să ofere iubitorilor de jazz momente memorabile.
—-
Intrarea este liberă.
—-
Absolvent al Facultăţii de Arte, Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galaţi, secţia actorie, Adrian Nour a îmbrăţişat o carieră muzicală şi actoricească. Adrian Nour colaborează cu cele mai importante teatre din Bucureşti şi face parte din compania ,,Passe Partout”,
condusă de Dan Puric. În privinţa carierei muzicale, Adrian Nour începe să cânte în timpul facultăţii alături de Puiu Creţu, ulterior devenind solistul trupei “Avantgarde”, alături de care lansează albumul ,,Nu renunţa”, în anul 2011. A cântat în Bucureşti într-o trupă de coveruri ,,Mirel Project”, condusă de Mirel Cumpănaş şi Cristi Pup (ex-Cargo), timp de un an.

În anul 2013 a participat la ,,Vocea României”, ajungând în finala concursului. În prezent, Adrian Nour performează pe marile scene din România unde muzica şi talentul său actoricesc se îmbină într-un mod încântător.

Cea de-a VIII-a ediţie a stagiunii „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” este organizată în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Muzeul Municipiului Bucureşti şi EnjoyTV.ro.
Concertul face parte din programul „Oportunităţi la tine acasă”, finanţat de către Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România şi Exces Music.

Lansat în 2009, programul promovează tinerii muzicieni excepţionali din România, făcându-i cunoscuţi publicului larg şi oferindu-le oportunităţi de lucru şi specializare.

În cadrul programului „Oportunităţi la tine acasă” se organizează periodic concerte, recitaluri, cursuri, festivaluri şi concursuri în Bucureşti, în ţară şi în străinătate, sprijinite de parteneri din zona instituţiilor publice, dar şi din spaţiul privat.

Datorită diversităţii evenimentelor organizate sub sigla „OTA” (evenimente adresate unui public – ţintă variat), programul atrage, anual, un număr de minimum 10.000 de spectatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *