Povestea lui Narcis updatată – Introspecții, duminică, 26 ian. 2020, ora 18.30
24 January 2020
PORTRET: Neagu Djuvara – un înţelept original, un erudit remarcabil
25 January 2020

Izvoare de filosofie: Retrospectiva filosofică a anului 2019

Ediția din 24 ianuarie

La început de an se numără cărțile. Pentru ediția din 24 ianuarie vă propunem să ne amintim de acele cărți de autor sau traduceri filosofice , publicate în anul 2019, care ne-au bucurat mintea și care ne-au îmbogățit viața reflexivă.  În vederea acestui lucru, vom face un periplu retrospectiv al evenimentelor filosofice ale anului care tocmai s-a încheiat, evenimente care au marcat într-un fel atât viața contemplativă a fiecăruia dintre noi, cât și cultura reflexivă și spiritualitatea românească în genere.

Pentru a ne ghida printre publicațiile și evenimentele filosofice relevante ale lui 2019, îl vom avea ca invitat în studioul Radio România Cultural pe cunoscutul filosof și eseist Adrian Niță, doctor în filosofice și cercetător științific al al Institutului de filosofie și psihologie „Constantin Rădulescu-Motru al Academiei Române.

Vă așteptăm și pe dvs. să vă alăturați dezbaterii noastre, ca de obicei, vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 21.10, pe undele Radio România Cultural sau online pe www.radioromaniacultural.ro .

Realizator: Cornel-Florin Moraru

Conexiuni:

Blog – http://izvoaredefilosofie.blogspot.ro

Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/IzvoareDeFilosofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *