Viața marilor artiști – Salvador Dalí
3 October 2019
Clasic chic de toamnă la ParkLake cu violonistul Răzvan Stoica
3 October 2019

Ioana Ciocan: “Arta face parte din viața noastră încă de dimineață de când ne trezim, este normal să avem nevoie de artă pentru că o folosim tot timpul”

Ioana Ciocan este artist vizual, curator independent, profesor, colecționar de artă și director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari, un proiect la care lucrează zi de zi încă din anul 2014 și care se desfășoară în București până pe 6 octombrie, la Palatul Oscar Maugsch din Piața Universității. 


Dragul de artă l-a prins chiar de la grădiniță, iar de atunci i s-a dedicat cu totul și asta pentru că, spune ea, “nu se poate fără artă. Arta face parte din viața noastră încă de dimineață de când ne trezim, este normal să avem nevoie de artă pentru că o folosim tot timpul”.

Andra Petrariu a stat de vorbă cu Ioana Ciocan pentru a afla cum s-a produs această atracție față de artă de la o vârstă atât de fragedă și cum a decis apoi să scoată arta din muzee și din casele colecționarilor pentru a le aduce mai aproape de oameni. Mai mult, aflăm în premieră detalii despre o expoziție specială pe care Art Safari o va prezenta în anul 2021. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *