Deschiderea expoziției „Coiful getic din aur. Din nou la Vărbilău, după 90 de ani”, în comuna Vărbilău, județul Prahova
11 September 2019
RECOMANDĂRI culturale – miercuri, 11 septembrie
12 September 2019

În direct la Radio România Cultural: Festivalul Internațional George Enescu 2019. Programul zilei – 12 septembrie

Radio România Cultural transmite, astăzi, ora 17:00, în direct de la Ateneul Român, concertul susținut de Orchestra Filarmonicii din Monte-Carlo, dirijor Gareth Jones. Program special cu Sir Bryn Terfel. Arii și momente orchestrale din opere de Richard Wagner, Piotr Ilici Ceaikovski, Arrigo Boito, Kurt Weill și din musicaluri.

ORA 19:30 În direct de la Sala Palatului, concertul susținut de Orchestra Simfonică Academică de Stat “Evgheni Svetlanov” din Rusia. Dirijor Gabriel Bebeșelea. Solist violonistul Ray Chen. George Enescu – Pastorala-fantezie; Erich Korngold – Concertul op. 35 în Re major pentru vioară și orchestră; Piotr Ilici Ceaikovski – Simfonia Manfred. 

ORA 22:30 În direct de la Ateneul Român, concertul susținut de “La Grande Chapelle” din Madrid. În program: „The Feast of The Resurrection in Piazza Navona” – Reconstituire muzicală a sărbătorilor pascale organizate de Confreria S. Giacomo degli Spagnoli la Roma.

ORA 24:00 În direct de la Ateneul Român, concertul susținut de “La Grande Chapelle” din Madrid. În program: „The Feast of The Resurrection in Piazza Navona” – Reconstituire muzicală a sărbătorilor pascale organizate de Confreria S. Giacomo degli Spagnoli la Roma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *