Târgul Internaţional de Carte pentru Copii, Bologna, 1-4 aprilie 2019
12 April 2019
“Alege sa te opui bullying-ului“ – o campanie împotriva violenței in școli
16 April 2019

I Clasă – Educația în campanii naționale și proiecte artistice

Organizația “Salvați Copiii” face un nou demers legat de conștientizarea și prevenirea violenței în școli, un fenomen prezent atât la noi cât și în alte țări ale lumii. E vorba de Campania Națională “Alege să te opui bullyingului” care s-a lansat în această dimineață la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București.

Anul care a trecut a adus o serie de evenimente pentru elevi și profesori și a trasat tendințe, care pot fi evaluate atât calitativ cât și cantitativ.  Coaliția Pentru Dezvoltarea României a organizat astăzi o masa rotundă în care au fost discutate rezultatele studiului “Educația in cifre 2018”.

Starea emoțională a adolescenților, baza de pornire a unui spectacol de teatru-dans. Cu ate cuvinte “Teatrul Interior”, un proiect despre care vorbim cu Ada Mușat și Marana Matei.

Rămânem în lumea teatrului pentru a intra în culisele unui spectacol extrem de tânăr. “Daca noi ne iubim”, un musical scris și jucat de adolescenți a pornit săptămâna aceasta într-un turneu prin țară.

Azi la I Clasă, cu Lidia Laic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *