A fost aprobat noul calendar de organizare și desfășurare a examenului național de Bacalaureat în anul școlar 2019-2020
25 May 2020
“Părinții se regăsesc în dificultatea de a gestiona această nouă situație. Atunci când un părinte își pierde răbdarea, cum să își mențină echilibrul și să se adapteze?”
26 May 2020

I Clasă cu Lidia Laic


Noul calendar de organizare și desfășurare a examenului național de Bacalaureat – 2020 a fost aprobat, prin ordin, de ministrul educației și cercetării. A fost deasemenea aprobabat calendarul de înscriere în învățământul liceal de stat, vocațional și profesional/dual.

Cum continuăm școala de acasă, care sînt plusurile și minusurile acesteia?

Întrebări la care au răspuns cadre didactice din mai multe școli, licee și universități din țară, în cadrul unei conferințe marca Școala pe net.

Părinții care au apelat la psihologii Salvați Copiii prin Family Tel au vorbit mai ales despre  dificultatea de a gestiona situațiile de criză familială. Copiii au manifestat în special stări de iratibilitate și irascibilitate, intoleranță la reguli, comportamente regresive dar și adaptative.

Manuale 3D și instrumente de lucru interactive, folosite în lecțiile la distanță. Subiecte abordate în cadrul unui eveniment online organizat de Editura Didactică și Pedagogică, care va avea loc în aceasta dupa-amiază.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *