Pianistul Lucian Ban concertează cu Elevation la Sala Radio
4 October 2016
România va fi ţara invitată de onoare la ediţia din 2019 a Festivalului Internaţional EUROPALIA
4 October 2016

Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” – expoziţie fotografie

Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” din Bucureşti, în parteneriat cu f64.ro – magazinul pasionaţilor de fotografie – vă invită să trataţi astenia de toamnă cu superbele orhidee sălbatice ale României! Şi face asta, prin expoziţia foto a cărei vernisare va avea loc astăzi, la orele 16.00, chiar la Grădina Botanică şi care va rămâne deschisă, aceastăexpoziţie, în cadrul Centrului de Educaţie Ecologică din incinta Grădinii Botanice, pînă pe 21 octombrie a.c.

„Forme graţioase şi culori superbe, la asta ne duce gândul atunci când auzim de orhidee. Ne-am obişnuit cu ele ca prezenţe exotice, le asociem cu paradisuri tropicale îndepărtate… Dar daca aţi afla că există orhidee sălbatice şi în România? Şi nu puţine, ci aproximativ 70 de specii diferite, ce înfloresc pe colinele şi munţii României din aprilie şi până în septembrie. Multe dintre ele sunt deosebit de rare, majoritatea sunt periclitate de extinderea activităţilor umane, toate sunt frumoase ca o poezie…”, se arată în comunicatul transmis de organizatori.

„Fotografiile sunt realizate de Alin Brădeanu, Mihai Bobocea (ambii asistaţi cu editare foto profesională realizată de Marius Iancu – Fotograf şi Mihaela Dincă Photography), Gabriel Ice, Nora de Angelli, Corina Ardelean. Print-urile profesionale sunt realizate de f64.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *