Street Delivery
3 May 2018
Arta se împletește cu moda, la Art Safari București 2018
3 May 2018

Geniul regiei mondiale contemporane, Robert Lepage, prezinta Ace și Opiu la Festivalul International Shakespeare, Craiova To: Monica Felea | Bad Unicorn

A scene from Needles and Opium by Ex Machina/Robert Lepage @ Barbican Theatre. Directed by Robert Lepage. (Opening-7-07-16) ©Tristram Kenton 06/16 (3 Raveley Street, LONDON NW5 2HX TEL 0207 267 5550 Mob 07973 617 355)email: tristram@tristramkenton.com

Sambata, 5 mai si duminica, 6 mai, la Craiova, publicul va avea ocazia de a vedea un spectacol unic in lume, ”Ace si Opiu”, in regia lui Robert Lepage, ”geniul regiei mondiale contemporane” (dupa cum spunea Peter Brook).
Versatil in toate formele de teatru, Robert Lepageeste nu numai un maestru al regiei, ci si un talentat dramaturg, actor si regizor de film. Abordarea sa teatrala, extrem de creativa si originala, i-a adus recunoasterea internationala, care a zdruncinat din temelii dogma orientarii clasice, in special prin utilizarea tehnologiilor moderne.
Biletele pentru spectacolele Ace si Opiu, sustinute sambata si duminica la Craiova se pot achizitiona online de aici: https://ebilet.tncms.ro/ebilet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *