Astăzi, 16 ianuarie, de la ora 14 la 14.30, la IClasă, realizator Mirela Stana:
16 January 2020
Astăzi, în emisiunea IClasă, de la 14 la 14.30, dezbatere despre Structura anului școlar 2020-2021, realizator Mirela Stana:
20 January 2020

Gala LSRS 2020

Pe 7 ianuarie, la Palatul Parlamentului a avut loc Gala Ligii Studenților Români din Străinătate, ediția cu numărul 11. Anual, evenimentul recunoaște și promovează excelența academică prin intermediul celei mai mari asociații studențești de la noi.

În cei unsprezece ani de activitate, prin intermediul Galei LSRS, zeci de tineri cercetători și profesori, studenți care învață sau lucrează pe tot globul au primit cel puțin o distincție. Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), o asociație neguvernamentală, apolitică și echidistantă, are 13.000 de membri din peste 50 de țări și își susține activitatea prin implicarea și devotamentul a peste 300 de voluntari din întreaga lume.

La IClasa, Mirela Nicolae a stat de vorbă cu Ioana Cotrău din Cluj-Napoca, laureată cu mențiune la Categoria Student Erasmus pentru performanțele științifice din domeniul dreptului internațional. Ioana Cotrău a beneficiat de o bursa Erasmus plus cu ajutorul căreia a studiat în Olanda și s-a întors cu informații valoroase pe care le poate aplica în viitoarea ei lucrare de licență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *