Seară Mozart la Palatul Suțu
2 September 2019
ANUNȚ: Schimbare de distribuție, în cadrul spectacolului din 9 septembrie
2 September 2019

Evenimente la Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” organizează în week-end.ul 07-08 septembrie 2019 patru evenimente artistice de referință:

Sâmbătă, 07 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Scoarțelor va avea loc cel de-al treilea eveniment, din acest an, desfășurat în cadrul proiectului REVOLUȚIA MODELELOR: UMAN 2.1.

Evenimentul se dorește a fi o incursiune în arhitectura lăuntrică a românului de ieri și de azi, de la omul zidurilor zugrăvite în alb la cel al block house-urilor, un discurs despre irezistibilul uman, despre neam, tradiție și destin, despre România pe care trebuie s-o regăsim cu orice preț. România românilor.

Duminică, 8 septembrie, publicul este invitat, începând cu ora 18.00, în galeria Foișor la deschiderea expoziției ”utopie cu maestrul”, semnată Dana Fabini, curator Raluca Băloiu.

Dana Fabini scrie poezie bilingvă (română-germană) pe care o adună în „Bibliotheca Diotimei”, pentru a o expune sub formă vizuală. Dialogurile utopice cu maestrul (Platon), purtate prin text și imagine în Agora interioară a Danei Fabini vor fi expuse în galeria Foișor de la Palatele Brâncovenești.

Galeria Cuhnie, găzduiește, de la ora 18.30, vernisajul expoziției “See, I have engraved you on the palms of my hands, your walls are ever before me.”, artist Cătălin Bădărău, curator Ana Negoiță. Expoziția, deschisă publicului până pe data de 02 octombrie, este organizată în parteneriat cu Mobius Gallery.

De la ora 19.00, în Sala Scoarțelor va avea loc recitalul susținut de NIL MLADIN – pian și LEON MLADIN – vioară. Din program: Johannes BRAHMS, Johann Sebastian BACH, Henryk WIENIAWSKI, Nikolai MEDTNER, Camille SAINT-SAËNS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *