Festivalul Toamna Muzicală Arădeană: Concert cameral cu doi soliști de excepție – Florin Gherghel și Titus Avrămuț
10 November 2016
Punte între două lumi – Florile lui Luchian, o expoziție-medalion la MNAR
10 November 2016

Eveniment La Origini

Miercuri seară, 16 noiembrie 2016, de la 9, la Clubul Țăranului vă întâmpină reprezentanții Asociației Culturale Groove On cu un pahar de vin. Vă prezintă proiectul “La Origini” și fac o retrospectivă a anului 2016 cu fotografii și proiecții video de la Muzeul Viu de la Tecșești.

De la orele 22:00 se ascultă piese și ritmuri extrase din seva folclorului balcanic și din muzica tradițională rurală din Anatolia. Temele interpretate de cei doi instrumentiști Sașa-Liviu Stoianovici și Călin Torsan în stilul Balkan Taksim, cu distorsiuni, efecte de ecou și multe improvizații muzicale la saz electric, fluiere, clarinet și cobză vor imprima concertului o atmosferă de nuntă suprarealistă.

1Cu un stil unic, un vast repertoriu și o abordare diversificată a genurilor de la jazz, funk breaks până la sunete tropicale sau africane, UFe ne invită la dans până târziu în noapte pe ritmurile ancestrale din muzica popoarelor.

 2Petrecerea flamboaiantă este acompaniată de un vin special, care îi adaugă serii construite în jurul temelor tradiționale, o notă delicată de ambrozie.

Accesul la eveniment: 30 lei
Accesul liber pentru voluntarii din Tabăra de (re)creație – Sectorul Neolitic

Participarea ta la eveniment înseamnă o implicare directă și o importantă contribuție pentru continuarea lucrărilor la Muzeul Viu de la Tecșești. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Culturală Groove ON pentru finanțarea proiectului “La Origini”.

 La Origini – Muzeul Viu de la Tecșești este un proiect al Asociației Culturale Groove On susținut de BCR (www.bcr.ro) ca partener oficial și dezvoltat împreună cu Romanian Art&Craft (www.artandcraft.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *