Valoarea în educație și societate
6 December 2019
Ministrul Educației și Cercetării a semnat azi un Memorandum de colaborare prin intermediul căruia se susține introducerea opțional, în școli, a orelor de antreprenoriat
10 December 2019

Europa creativă prin lectură

La recent încheiatul Târg de carte Gaudeamus (20-24 noiembrie 2019), editura Aramis a lansat în cadrul proiectului „Aramis Citește cu Europa”, sprijinit financiar de Uniunea Europenă, prin Programul „Europa Creativă“, cartea “Cele doua împărății. Povestiri despre vocile fericirii” semnată de scriitoarea Katya Antonova din Bulgaria. Katya Antonova este extrem de populară și iubită în țara sa pentru istorisirile pe care le imaginează pe hîrtie pentru cei mai mici cititori.

Volumul Cele doua împărății. Povestiri despre vocile fericirii”,tipărit la editura Aramis, îi ajută pe copii să-şi înţeleagă sentimentele şi, în acelaşi timp, să le recunoască la cei din jurul lor.

La emisiunea IClasa, Mirela Nicolae a aflat, în exclusivitate de la Katya Antonova, cum arată împărățiile ei de scriitoare și mamă. Traducerea a fost asigurată de Mariana Mangiulea Jatop.

Foto – În stânga- Mariana Mangiulea Jatop, în dreapta – Katya Antonova .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *