Cu…minte de weekend la poalele Retezatului
25 May 2019
Cu…minte de weekend la poalele Retezatului
26 May 2019

Duminică de la ora 8, invitata Michaelei Platon la dialogurile Răsfăţului este sculptoriţa ELENA SURDU STĂNESCU

Cu o activitate expoziţională de excepţie, în ţară şi pe mai toate continentele, Elena Surdu Stănescu este o prezenţă carismatică, ce te copleşeşte cu energia ei de lumină. Este creatoarea unui univers sensibil, dar de mare forţă, ce vehiculează simboluri universale pe care le transpune minunat în lemn, marmură, piatră, cristal lalique sau metal, oferindu-ne o lume ce topeşte spaţiul şi timpul în afirmația „a locui în iubire” – care-i este, dincolo de metaforă, un modus vivendi.

Fundaţia culturală Elena Surdu Stănescu pe care o patronează este un promotor important al artei româneaști pe plan naţional şi internaţional, stimulează şi susţine afirmarea creatorilor din domeniul artelor plastice din diferite generaţii şi îi plasează în contextul valorilor universale cu scopul de a afirma identitatea culturală şi naţională a societăţii româneşti.

Duminică de la ora 8, Elena Surdu Stănescu va fi prezentă la dialogurile Răsfăţului pentru o oră de poveşti minunate despre viaţă, artă şi spaţii culturale extraordinare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *