Eco dosArt (#stamacasa)
20 March 2020
“Evgheni Oneghin” – spectacol gratuit pe site-ul operei “Metropolitan”
22 March 2020

DOSAR DE PATRIMONIU cu Bogdan Vișan- invitat criticul de artă și curatorul Cosmin Năsui

            Radio România Cultural vă propune duminică, 22 martie, de la ora 23.00, o întâlnire non- formală cu Arta, cea prin care trecutul, prezentul și viitorul se leagă și se dezleagă la nesfârșit, o dată cu atingerea nevăzutelor mâini ale artiștilor.

            Vă propun la ceas de seară un nou Dosar de patrimoniu, cât se poate de consistent, dedicat în primul rând evoluției artei românești de după cel de al doilea război mondial și până în prezent. Invitatul serii este Cosmin Năsui -curator, critic de artă, manager cultural și evaluator de artă contemporană, cu o experiență curatorială și de critică de artă de peste două decenii.

            Vom vorbi despre cea mai largă platformă online pentru susținerea și promovarea artei contemporane românești ( www.modernism.ro), despre  Nasui collection & gallery (www.cosminnasui.com), care expune, reprezintă și promovează artiști contemporani români dar și despre PostModernism Museum (www.postmodernism.ro), una dintre cele mai interesante platforme muzeale private ale momentului.

            Ascultați, așadar, o nouă și incitantă ediție a emisiunii Dosar de patrimoniu ! Numai la Radio România Cultural!

Sursa fotografiilor: www.cosminnasui.com, site-ul invitatului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *