Debutează Concursul Național de Artă “Imaginile lui Enescu”
26 June 2019
Pacea de la Passarowitz (1718) și urmările sale – Expoziţie în premieră naţională, la Muzeul Național al Banatului din Timişoara
26 June 2019

DIPLOMA da startul call-ului de proiecte pentru editia 2019

DIPLOMA, cel mai amplu eveniment dedicat absolventilor de facultati creative, un proiect initiat de The Institute si inspirat de UniCredit Bank, da startul inscrierilor pentru cea de-a VI-a editie. Evenimentul va avea loc anul acesta intre 11 si 20 octombrie si va prezenta, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune lucrari ale absolventilor tuturor facultatilor vocationale din tara.

Absolventii de arte si arhitectura din Romania isi pot inscrie aici lucrarile de diploma (licenta si disertatie, 2019) pana pe 25 iulie, urmand ca cele mai bune proiecte sa fie expuse, prezentate si promovate in cadrul editiei de anul acesta a festivalului. Mai multe detalii despre apelul de proiecte gasiti aici.

In fiecare an, evaluarea si selectia proiectelor inscrise este facuta de un board creativ format din peste 30 de profesionisti consacrati in industriile creative si artele vizuale.

In cele cinci editii de pana acum, DIPLOMA s-a impus ca un sustinator al tinerei generatii de creativi romani, oferindu-le acestora vizibilitate si deschidere atat in fata specialistilor din industrie, cat si in fata pasionatilor de arta. Absolventii selectati sa-si prezinte lucrarile in expozitia centrala a festivalului, in care boardul creativ identifica potential, originalitate si creativitate, au parte astfel de un prim contact si dialog cu piata in care isi propun sa activeze. Acest tip de interactiune intre generatii este una dintre principalele mize asumate de proiectul DIPLOMA inca de la inceput.

Totodata, DIPLOMA a reprezentat, inca de la prima editie, puntea de legatura a fiecarei noi generatii de artisti cu publicului larg, atat prin expozitia centrala, cat si prin evenimente conexe.

The Institute  promoveaza industriile creative din Romania, urmarind sa contribuie la modernizarea Romaniei. The Institute initiaza si organizeaza evenimente de peste 20 de ani si a construit o comunitate ce reuneste antreprenori, profesionisti si publicul industriilor creative din Romania. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ in tara, creste si diversifica audienta atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agentiilor si manufacturilor, promoveaza antreprenorii si profesionistii creativi pe plan national si international. Este fondator al Romanian Design Week, al Galei Societatii Civile, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine, Noaptea Agentiilor si Cartierul Creativ, organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO si ADC*RO Awards.

UniCredit Bankeste parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana puternica, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, care ofera o retea unica vest-, central- si est-europeana bazei sale de 26 de milioane de clienti. UniCredit pune la dispozitia clientilor sai atat expertiza locala, cat si internationala, oferindu-le acces de neegalat la banci de top in 14 piete principale: Italia, Germania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Turcia. Bazandu-se pe o retea internationala de sucursale si filiale, UniCredit deserveste clienti in alte 18 tari din intreaga lume.

Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Services.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *