Prokofiev şi Ceaikovski în programul Orchestrei Naţionale Radio
13 February 2017
Orașul a vorbit cu Andreea Esca
13 February 2017

Dimineata Crossover – Ce înseamnă indecenţa pentru societatea modernă?

Care sunt limitele şi infatisarile sale? Cine stabileste limitele şi cine le respectă? Cum influenteaza perceptia asupra artei sau a spaţiului social, modul in care intelegem ideea de comportament indecent? Care este pozitia artistului vizavi de binomul decenta/indecenta?

Invitatii acestei saptamani sunt Dan Popescu (galerist), Dumitru Gorzo (pictor), Dorin Liviu Batfoi (psihanalist in formare), Irinel Anghel (compozitoare, artist performativ), Adriana Oprea (critic de arta), Ileana Barsan (critic de film), Florin Iordan (etnomuzicolog), Lavinia Braniste (scriitoare), Corina Sabau (scriitoare), Laurentiu Gheorghe (filosof).

1 Comment

  1. Gheorghe Fedorovici says:

    Doamna Barsan, daca filmul lui Gibson va disparea din istorie, asta nu inseamna ca nu a fost un film bun. In definitiv, si crestinismul a disparut din istorie, dar asta nu inseamna ca nu a fost adevarat. Este regretabil ca indecenta este discutata doar in raport cu erotismul, si nu in raport cu adevarul si integritatea. Felul in care este prezentata indecenta in cadrul emisiunii sugereaza ca atitudinea indecenta este de fapt o demonstratie de integritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *