Storymania – Pe “frontul” vaccinării: Institutul Cantacuzino din Bucureşti
14 September 2016
DOCUMENTAR: Eclipsă de Lună prin penumbră, vizibilă din România
16 September 2016

Diaspora Reimaginată în Epoca Digitală: O Nouă Formă de Parteneriat pentru o Guvernare Deschisă?

Tehnologiile digitale pot transforma modul în care ministerele de externe și ambasadele comunică și interacționează cu publicurile cheie – aceasta este realitatea de la care vor pleca discuțiile și prezentările care vor avea loc astăzi, în cadrul seminarului cu tema Diaspora Reimaginată în Epoca Digitală: O Nouă Formă de Parteneriat pentru o Guvernare Deschisă? – tema și întrebarea, deopotrivă, căreia specialiști în diplomație dar și în științe politice vor încerca să ofere răspuns – sau răspunsuri – astăzi, în cadrul seminarului (cu aceeași temă), organizat de Ministerul Afacerilor Externe, Asociația Institute for Digital Government și Oxford Digital Diplomacy Research Group și care va avea loc la sediul Ministerului Culturii din București.

Un seminar gândit și ca un atelier de lucru, cu exemple de bune practici, provocări și oportunități ale diplomației digitale și diasporei în lumea digitală, spune Corneliu Bjola, dr. în științe politice, Profesor Associat în Studii Diplomatice la Universitatea Oxford din Marea Britanie, organizatorul principal al seminarului.


Corneliu Bjola este și invitatul ediției din această seară a emisiunii Diaspora. Dincolo de granițe, în direct, între 21.10 – 22.00, pe toate frecvențele Radio România Cultural și pe video on line, pe www.radioromaniacultural.ro, redactor Corina Negrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *