Moștenirea cea mai tragică a regimului comunist constă în faptul că acea jumătate de secol ne-a stricat sufletul, spune Neagu Djuvara, în cea de-a zecea lecție și ultima din Scurta istorie povestită celor tineri – la Lecturile de carantină, de la GPS CULTURAL. De la ora 17.30
14 April 2020
Timpul prezent – Alexandru Stermin, biolog: “Ca să supraviețuim, trebuie să avem grijă de toți“
14 April 2020

Despre #FAKENEWS cu Alina Bârgăoanu

Alina Bârgăoanu este profesor universitar doctor, decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, visiting fellow, Center for European Studies, Harvard University, expert în cadrul grupului la nivel înalt pentru combaterea ştirilor false (Comisia Europeană), Președinte al Consiliului de Administrație al Institutului European din România, autor, coautor și editor al mai multor cărţi de specialitate, dintre care „#FAKENEWS – noua cursă a înarmării“.

Cum evităm ştirile false, de ce e important să selectăm cu atenţie sursele de informare, cum se poate crea panica şi care sunt consecinţele într-o perioadă ca cea pe care o traversăm acum? Un interviu realizat de Ioana Bâldea Constantinescu pentru Radio România Cultural.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *