Expoziția: SEMNELE TIMPULUI -energii arhetipale- Artist: Constantin Severin
11 October 2016
Concertul Regal Caritabil, ediția a IX-a
12 October 2016

Depeche Mode va concerta în 2017 la Cluj-Napoca

Trupa Depeche Mode revine în România în 2017, la Cluj-Napoca, pe 23 iulie, în cadrul Global Spirit Tour, pentru promovarea noului album “Spirit”, care va fi lansat în primăvara anului viitor.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute de membrii trupei la Milano, transmisă live pe Facebook și pe site-ul oficial Depeche Mode.

Global Spirit Tour va începe în Suedia, pe 5 mai, cu un show pe Stockholm’s Friends Arena, și se va încheia pe 23 iulie, pe Cluj Arena. Formația va mai susține concerte în Belgia, Franța, Slovenia, Grecia, Ungaria, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Rusia, Ucraina, Polonia.

Turneul va continua cu spectacole în America de Nord și America de Sud.

Biletele vor fi puse în vânzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior și în magazinele partenere, informează Emagic, organizatorii din România ai evenimentului.

“Suntem foarte încântați că trupa a dorit să-și întâlnească fanii din alte părți ale țării și ne face mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, mai ales că am avut o colaborare minunată cu echipa de la Cluj Arena în 2012”, a declarat Laura Coroianu, director general Emagic, citată în comunicat.

Cel de-al 18-lea turneu al trupei aduce primele show-uri live după succesul Delta Machine Tour, unul dintre cele mai mari și mai bine vândute turnee din 2013, care i-a adus pe Depeche Mode în fața a peste 2,5 milioane de fani în concerte cu casa închisă din Europa și America de Nord.

“Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei, ce continuă succesul înregistrat de Delta Machine, album care a ajuns pe poziția a cincea în topurile din 26 de țări și pe prima poziție în topurile din 12 țări. “Spirit” este produs de James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco.

Sursa: AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *