TEME DESCHISE: Învățământul privat, în România. În pandemie. Invitat: Dragoș Pârcălabu, directorul Liceului Genesis, din București
19 September 2020
DOCUMENTAR: A 40-a aniversare a revoluției Solidaritatea
21 September 2020

De 12 ani Cu…minte de weekend

Credit foto : Katia Moldoveanu, Raluca Prelipceanu

Mâine ar fi aniversarea, dar putem spune încă de azi că împreună cu dumneavoastră, ascultătorii noștri, în 12 ani am colorat vorbele și sunetele. Între timp s-au copt și verbele. Cuminți în cămară speranțele sunt agățate ordonat pe culori și mărimi. Certitudinile sunt și ele frumos și cu…minte aliniate, pe rafturi cu etichete.
La 12 ani cu…minte de weekend vă oferim culori tari, arome și gusturi sofisticate: o istorie a operelor literare pierdute, distruse, rătăcite sau pe care autorul le-a plănuit și la care a lucrat, dar pe care nu a ajuns niciodată să le scrie. O incursiune în Franța secolului al XVIII- lea în căutarea unei personalități, descoperiri arheologice și primul festival multidisciplinar din România. Povestea unui hit care a unit o lume întreagă, istoria pe scurt a leului românesc, o porție de artă și o poveste cu gust. Asta pe scurt. Pe larg, în direct, de la ora 10.00 la Radio România Cultural și pe radioromaniacultural.ro. La multi ani oameni frumoși și cu…minte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *