Documentarul Lumea în Armonie, Festivalul Internațional George Enescu 2019 – lansat în România pe site-ul oficial al Festivalului, joi, 19 noiembrie 2020
19 November 2020
Concert online al Corului de Cameră „Preludiu”, vineri 20 noiembrie 2020
19 November 2020

CORPORÉAL ne provoacă la un exercițiu de empatie

Care sunt teritoriile acceptate pentru luptă? Sexul? Clasa socială? Statulul? Spectatorii sunt invitați de regizoarea Ioana Păun să găsească propriile răspunsuri într-o experiență video în direct, Corporéal, care vorbește despre dominare, manipulare și abuz.

Pe 20, 21 și 22 noiembrie, de la ora 20:00, puteți asista la o poveste despre consimțământ și putere, capturată într-o experiență narativă video. După vizionare, participanții vor putea să ducă mai departe discuția începută de către personaje, într-o sesiune interactivă ghidată. de consultantul în comunicare Vlad Tăușance.

Echipa proiectului a realizat o poveste autentică, din realitatea imediată, într-un format video, puțin explorat în România. Emilia, o avocată curajoasă și obișnuită să câștige, întâlnește un martor care îi pune la încercare limitele. Acesta o provoacă la o confruntare în care nu mai e limpede cine câștigă și cine pierde pe drum.

„Corporéal provoacă audiența la un exercițiu de empatie, dar și la o analiză fără menajamente a unei dileme tensionate. În cele trei sesiuni de vizionare, îmi doresc ca publicul să participe cu propriile negocieri și practici de putere, din viața profesională, de familie, de cuplu” a explicat regizoarea Ioana Păun.

Proiectul a implicat o echipă de artiști de teatru și cinema, care acoperă un spectru larg de experiență și experiment, precum regizoarea Ioana Păun, actorii Doina Teodoru și Alexandru Ion, operatorul Radu Gorgoș, dramaturga Smaranda Nicolau, scenografa Adeline Bădescu și editoarea Letiția Ștefănescu.

Participarea se face online și fiecare întâlnire are un public restrâns. De aceea înscrierile se fac prin completarea unui formular pe care îl găsiți la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekhWbEiHZoY4DztB3jUtLDO7Gl5sEQbhojuNxexz9PTi0d3w/viewform. Evenimentul durează aproximativ 70 de minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *