TIMPUL PREZENT – invitat Dan Perjovschi
10 May 2017
O călătorie românească prin Budapesta de Ziua Europei
10 May 2017

Coregrafa Simona Deaconescu prezinta CounterBODY la CNDB

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti(CNDB) găzduieşte în zilele de 19 şi 20 mai 2017 – de fiecare dată de la ora 19.30 – avanpremiera şi, respectiv, premiera spectacolului CounterBODY, coregrafiat de Simona Deaconescu. Noul spectacol al coregrafei, o co-producție între Asociația Tangaj Dance și Centrul Național al Dansului București, combină dansul, instalaţia şi muzica.

CounterBODY este un spectacol de dans, instalație și muzică în care toate elementele pot fi privite ca particule în mișcare permanentă, permutabile și paralele. Dramaturgia și suportul curatorial îi aparţin Oliviei Nițiș, compoziţia vizuală este semnată de Ciprian Ciuclea, iar muzica de Cătălin Creţu. Cei opt dansatori din spectacol sunt Alexandra Bălășoiu, Andreea Belu, Corina Tătărău, Denis Bolborea, George Alexandru Pleșca, Georgeta Corca, Marian “Franke” Octavian şi Simona Dabija.

Spectacolul lansează proiectul „Camera 0004_Spații Sonice”, care urmează a fi completat de o serie de intervenții în spațiul public în perioada august – octombrie 2017. Proiectul este o co-producție între Asociația Tangaj Dance și Centrul Național al Dansului București și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Partenerul oficial al proiectului este Asociația Experimental Project.

Biletele costă 35 de lei (preț întreg) sau 20 de lei (preț redus) și se pot achiziționa online, de pe www.kompostor.ro, sau de la sala Stere Popescu înainte de începerea fiecărui spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *