Regele și Marea Britanie. O seară în onoarea M.S. Regelui Mihai, la împlinirea a 95 de ani
27 October 2016
Bucharest International Dance Film Festival la a II-a ediție
27 October 2016

Concert Caritabil Colectiv oferit de Fundaţia Calea Victoriei. Eroica de Beethoven – Dirijor Tiberiu Soare

La un an după tragedia din Club Colectiv, ne mobilizăm din nou împreună cu prietenii noştri de la Universitatea Naţională de Muzică Bucuresti si organizăm un nou concert caritabil în beneficiul supravieţuitorilor incendiului din Club Colectiv.

Concertul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Universitatea Naţională de Muzică, Sala Enescu. Ne vom reîntâlni atunci cu dirijorul Tiberiu Soare si cu inimoşii muzicieni de la Symphactory Orchestra, care au venit cu iniţiativa de a ajuta, prin muzică, tinerii care au avut de suferit în incendiu, pentru a-şi continua tratamentele necesare şi costisitoare.

La concert, orchestra va interpreta Simfonia a III-a, “Eroica”, de Ludwig van Beethoven, o poveste muzicală despre luptă şi curaj. Vă invităm să vă bucuraţi de această muzică extraordinară şi să vă alaturaţi iniţiativei noastre şi a muzicienilor.

Alături de noi va fi fotograful Miluta Flueras, unul dintre supravietuitorii tragediei.

Donaţia minimă recomandata este de 50 de lei/persoană. Astfel putem ajunge la o sumă semnificativă, care să-i ajute cu adevarat pe tinerii care încă se confruntă cu urmările accidentului. Fondurile strânse sunt acordate în totalitate acestor tineri, implicarea noastră şi a tuturor muzicienilor fiind pro bono.

Donaţiile se vor depune, înainte de începerea concertului, în urna transparentă, sigilată, ce va fi preluată de reprezentanţii Fundatiei Estuar. Fundaţia Estuar este una dintre organizaţiile care se ocupă de cazul Colectiv.

Accesul în sală se va face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile. Pentru a putea gestiona locurile la acest concert (nr. maxim de participanţi), vă rugam să vă inscrieti pe adresa CONTACT@VICTORIEI.RO.

Data: 2 Noiembrie 2016, ora: 18.30

Cost: Donatie min. recomandată: 50 lei

Locul de desfăşurare: Universitatea Naţională de Muzică, Sala Enescu, Str. Stirbei Voda. nr. 33, Bucureşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *