PORTRET: Sarah Brightman – o voce unică, tulburătoare
14 August 2020
Recomandări culturale luni, 17 august
17 August 2020

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” organizează, în ajunul comemorării Sfinților Martiri Brâncoveni, o serie de evenimente

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” organizează, în data de 15 august, în ajunul comemorării Sfinților Martiri Brâncoveni, o serie de evenimente: Vernisajul unei expoziții mult așteptate, care include o selecție din colecția permanentă a CCPBPB, selecție curatoriată de istoricul de artă Doina Mândru.

Programul zilei de 15 august este completat de un recital organizat de Fundația Culturală Remember Enescu; soliști: Șerban Duță – vioară, Daria Batschi – harpă, Lucian Stancu – pian, acesta se va desfășura în Sala Scoarțelor, începând cu ora 16:30.

De la ora 16:00 are loc deschiderea primei expoziții a laureaților Concursului Martha Bibescu, cu lucrări semnate de: Bianca Paraschiv, Ana Maria Cosma, Elena Alina Herțeg, Silviana Rădulescu, Ioana Chiriac, Xenia Bohan, Maia Truțulescu, Alexa Mihălcescu și Andreea Coman. Lucrările vor putea fi admirate la Galeria Ghețărie până pe 30 august 2020.


Concursurile Martha Bibescu s-au organizat în colaborare cu Asociația Pro Valores, exclusiv on-line, în perioada aprilie – iunie 2020, iar participanții au avut vârsta de maxim 25 de ani.


Co-organizatori: Asociația “Pro Valores” și Centrul Cultural “Palatele Brâncovenești”.


interviu de Madalina Corina Diaconu

foto: Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *