SOLD-OUT: „MAMMA MIA!” – celebrul musical pe melodiile trupei ABBA se joacă sâmbătă, la Constanța, cu casa închisă
24 October 2019
Iatroistorie vs Cardiologie. Vino și ascultă-ți inima la Muzeul Victor Babeș!
24 October 2019

Ce se ascunde în casă

La început de noiembrie, Asociația Art No More propune un performance despre secrete, despre lucrurile tăinuite în interiorul familiei, care ajung să influențeze viața membrilor săi. ”Secrete de familie”  este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și se va desfășura într 1 și 5 noiembrie într-un apartament din București.

Performance-ul ”Secrete de familie” caută să descopere acele povești care au fost îngropate în memoria colectivă a unei familii, istorii personale care nu sunt împărtășite nimănui, nici măcar aduse în discuție la obișnuitele reuniuni de familie. Acele evenimente declarate “moarte și-ngropate”, dar care, din cauza tăinuirii lor, nu dispar ci, dimpotrivă, ies la iveală atunci când te aștepți mai puțin, punându-și amprenta asupra vieții tale, influențându-ți sănătătea emoțională și afectând felul de a te raporta la lumea exterioară.

Performance-ul va avea loc pe 1, 2, 3, 4, 5 noiembrie 2019 de la ora 19.30 într-un apartament din București. Este un spectacol la care vor participa 10 spectatori. Pe seară.

Rezervările se fac la linkul: https://www.eventbrite.com/o/asociatia-art-no-more-15411284085

Spectatorii cu rezervări vor primi detaliile necesare prin e-mail.

Text și documentare: Elena Vlădăreanu/ Scenografia: Liliana Basarab/ Multimedia: Petre Fall/ Performeri: Carmen Lopăzan, Adrian Anghel și Virgil Aioanei, Radu Daniel Caprini, Carmen Florescu, Cristina Toma / Regia: Robert Bălan

Producător: Asociația Art No More                    

Sponsor: UNITER

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Performance-ul ”Secrete de familie” face parte din proiectul ”În familie”, co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *