„La Danseuse” deschide cea de-a III-a ediție Bucharest International Dance Film Festival
19 July 2017
Trei premiere de dans închid vineri, 21 iulie 2017, stagiunea TBS: „Poveste despre suflet. Poveste despre trup”, „Recolta” și „Peer Gynt”.
19 July 2017

CALL FOR TEEN ARTISTS! Showcase of Young Talent II

A doua ediție a Showcase of Young Talent (SYT) va avea loc între 15 și 17 septembrie la București și caută tinere talente din toată țara pentru a-i expune publicului pasionat de artă. Dedicat artiștilor de liceu, SYT este un program intensiv de 3 zile, care cuprinde o expoziție de arte vizuale & mixed media (ilustrații, picturi, colaje, instalații), fotografie, proiecții de scurtmetraje, concerte și spectacole de teatru, toate realizate de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani. Curatorii sunt profesioniști consacrați din fiecare domeniu: Gianina Cărbunariu, dramaturgă, regizoare & manager de teatru, Vladimir Proca, toboșar Robin and the Backstabbers, Andrei Pungovschi, fotojurnalist, Eugen Rădescu, curator & director Bucharest Biennale și Adrian Sitaru, scenarist și regizor de film.

Pe lângă realizarea selecției, curatorii SYT vor oferi feedback tinerilor artiști și vor susține masterclass-uri dedicate acestora, în cadrul secțiunii SYT&Talk.

SYT VISUAL ARTS (pictură, desen, ilustrație, colaj) & SYT MIXED MEDIA (instalații): Eugen Rădescu
SYT PHOTO (fotografie): Andrei Pungovschi
SYT SHORTS (scurtmetraje): Adrian Sitaru

SYT DRAMA (spectacole de teatru tânăr): Gianina Cărbunariu

SYT MUSIC (trupe, muzicieni, DJ): Vladimir Proca

Înscrierile se fac la adresa syt@ideoideis.ro, până pe 06 august 2017, ora 17:00, prin trimiterea informațiilor solicitate în Regulamentul SYT, în funcție de domeniul la care vreți să aplicați.

Important: Pentru tinerii din afara Bucureștiului, organizatorii asigură transportul, cazarea și masa pe perioada festivalului.

***

SYT este un proiect Asociația T.E.T.A și Hotspot Cultural BRD.

Proiect Cultural Co-Finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Proiect finanțat de MTS

Parteneri media: SUB25, Plic, o revistă, Super – festivalul de filme făcute de adolescenți, Dissolved Magazine, Noizz.ro, In a Relationship – Fundația Friends For Friends.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *