Se dă startul FEST-FDR 2017!
13 May 2017
Actrița Tatiana Iekel a decedat; Teatrul Mic: A lăsat în urmă amintirea unor roluri memorabile
14 May 2017

Bilete pentru festCO, un regal de comedie la București

Cea de-a XV-a ediție a Festivalului Comediei RomâneștifestCO 2017 –  va aduce în București peste 50 de evenimente – spectacole de teatru, workshop-uri, concerte, spectacole lectură, spectacole de stradă, proiecții de filme, lansări de carte, expoziții și multe surprize – în perioada 27 mai – 4 iunie.

Biletele pentru spectacolele festCO, inclusiv pentru producțiile-eveniment invitate din două mari „puteri teatrale ale lumii”, China și SUA, au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului de Comedie sau online pe www.comedie.ro și www.festCO.ro.

În cadrul secțiunii CONCURS vor fi prezentate 9 spectacole, producții ale Teatrului Național „I.L.Caragiale” București, Teatrul Metropolis, Teatrul Excelsior, Teatrul de Comedie, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, Teatrul Național Târgu Mureș, ARCUB și Gigi Căciuleanu Romania Dance Company.

Deschiderea festCO 2017 și Gala Comediei Românești vor aduce în premieră absolută în România două evenimente unice:

Compania Star Theatre din Beijing va susține spectacolul The Crossroad, în stilul celebrei forme tradiționale de artă a spectacolului, Opera din Peking, cu o vechime de peste 300 de ani. Creația lor plină de culoare combină într-un mod senzațional muzică, dramă, pantomimă, dans și… acrobație.

Thaddeus Phillips, celălalt invitat special al festCO, va da un adevărat recital pe scena Teatrului de Comedie, într-un one-man-show care a cucerit deja publicul la marile festivaluri ale lumii: 17 Border Crossings. Spectacolul, aplaudat de la New York până la Hong Kong, a fost descris ca „un exemplu unic de virtuozitate a artei actorului, cu un umor ieșit din comun”.

Vă așteptăm, așadar, la o ediție aniversară festCO, sub semnul comediei de cea mai bună calitate din România anului 2017, America începutului de secol XXI și trecutul îndepărtat al Chinei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *