ELVEŢIA – AUBONNE
16 decembrie 2017
ILUSTRATE DIN CUBA: Valea Viñales
17 decembrie 2017

Bilet de îmbarcare spre… Braşov şi mai apoi… către Cuba

Evantaie brodate manual; rochia unei mirese dintr-un secol demult apus, care oficial o făcea să intre în rândul femeilor; un joben purtat de un adevărat gentleman; fotografii dintr-un Braşov care azi nu mai există; documente mai vechi de 200 de ani; unităţi de măsură şi obiecte folosite de negustorii din secolul al XIX-lea şi secolul XX.- cam asa s-ar rezuma  locul prin care ne plimbam de trei ediţii. Muzeul Civilizaţiei Urbane Braşov.

* * *
Ne continuăm călătoria noastră sonoră începută ieri prin Cuba, conduşi fiind de colegii de la Radio Taino. Astăzi vom ajunge (desigur pe calea undelor), într-unul dintre cele mai frumoase locuri ale Cubei, în Valea Viñales. Impresionantele sale mogote, peşterile, „Fresca Preistoriei”, sunt doar câteva din motivele pentru care am ales să vă prezentăm această zonă, în emisiunea… Ilustrate din Cuba.

* * *
Vă aşteptăm alături de noi, pe 17 decembrie 2017, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *