Share 2// Poetry de Robert Bălan la ARTHUB Bucharest
27 June 2019
Recomandări culturale – vineri, 28 iunie 2019
28 June 2019

Benzi Desenate în 7 muzee ale Bucureștiului

Muzeul Municipiului București organizează în premiera în această vară, în mai multe muzee și case memoriale din componența sa, ATELIERE de BENZI DESENATE inspirate de expozițiile de bază ale muzeelor MMB.Copiii cu vârste între 7 și 14 ani sunt invitați să se înscrie la aceste ateliere ce se vor desfășura în intervalul orar 10:00 – 12:00.

Scopul acestor ateliere este atragerea copiilor și tinerilor către muzeele Capitalei și dezvoltarea creativității în rândul acestui segment de vârstă. Atelierele urmăresc să stimuleze aptitudinile pentru desen, copiii devenind mici artiști. Îndrumați de coordonatorii atelierelor, copiii vor realiza scurte povești în benzi desenate pornind de la obiectele expuse în expozițiile de bază ale muzeelor (copiii vor vizita aceste expoziții și apoi vor realiza o scurta bandă desenată pornind de la obiectele și poveștile descoperite în muzeu). Pe 3 iulie îi așteptăm pe micii noștri prieteni la Muzeul Theodor Aman.

Atelierele sunt susținute de autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu si jurnalista Mădălina Corina Diaconu și vor avea în această vară următorul PROGRAM general:

3 IULIE – Muzeul Theodor Aman (Str. C.A. Rosetti nr. 8)
10 IULIE – Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu-Storck (Str. Vasile Alecsandri, nr. 16)
17 IULIE – Muzeul Victor Babeș (Str. Andrei Mureșanu, nr. 14A)
31 IULIE – Muzeul Dr. Nicolae Minovici (Str. Nicolae Minovici, nr. 1)
7 AUGUST – Muzeul George Severeanu (Str. Henri Coandă nr. 26)
14 AUGUST – Palatul Suțu ( Bd. I.C. Brătianu, nr. 2)
21 AUGUST – Colecția de Artă Ligia și Pompiliu Macovei (Str. 11 lunie, nr. 36-38).

Intrare: 10 lei/copil.

Participarea la ateliere se face numai pe bază de înscriere și conform cu categoria de vârstă indicată în descrierea atelierelor. Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să trimiteți un e-mail către adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro, indicând atelierul/atelierele la care doriți să participați.

Detalii despre alte alte oportunități de petrecere a vacanței la Muzeul Municipiului București vă invităm să citiți aici: http://muzeulbucurestiului.ro/scoala-de-vara-la-muzeul-municipiului-bucuresti/

Evenimente organizate de Primăria Municipiului București în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *