Swing with Joy! – primul concert în grădina GreenTea
1 May 2017
Julia Kalman și Alina Pavelescu, la Galeria Întâlnirilor
2 May 2017

Balul Bucureștiului Interbelic

Imaginează-ți următorul scenariu: vineri seară, în 26 mai, de la ora 20.00, intri, având o ținută cochetă, într-un palat elegant, din care se aude muzică retro. Savurează momentul, înseamnă că te afli la Balul Bucureștiului Interbelic, organizat de Fundația Calea Victoriei la Palatul Cercului Militar Național!

Pregătește-ți rochia în stilul anilor ’20-’30, mărgelele, papionul, costumul și pantofii de dans cu baretă pentru a VI-a ediție a celei mai cunoscute petreceri interbelice din oraș. Ai pretextul perfect pentru a evada dintr-un București aglomerat în lumea petrecerilor chic din Bucureștiul de altădată.

Programul serii:

• Balul Bucureștiului Interbelic se va deschide, în mod festiv, cu muzica interpretată de Orchestra Reprezentativă a Armatei.

• Momentul central al serii va fi concertul fermecătoarei actriţe şi cântăreţe de jazz Irina Sarbu, care va anima atmosfera prin cântece celebre din Interbelic și ritmuri moderne.

• Urmează apoi mult-așteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase ținute vor fi premiate cu tot felul de surprize.

Pe tot parcursul serii vom dansa charleston, tango și pe melodii ritmate, cu ajutorul unor coregrafi care să ne învețe pașii. Vom ciocni pahare de vin, ne vom răsfăța cu gustări delicioase și vom trăi experiența unei petreceri interbelice reinterpretate.

Dacă vrei să iei parte la această seară memorabilă, scrie-ne la contact@victoriei.ro

Data: vineri, 26 mai, între orele 20.00 – 24.00
Loc: Cercul Militar Naţional, Sala Bizantină și Sala Gotică

Cost: 125 lei; Cost redus: 110 lei – valabil pentru studenți, pensionari, deținătorii cardului de fidelitate și pentru grupuri de minim 4 persoane

Detalii și înscrieri: goo.gl/Hrt8op

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *