‘Cea mai frumoasă floare din lume’ la Teatrul EXCELSIOR – un nou spectacol semnat de Chris Simion
26 November 2016
Istorii Despre Vlad Voievod Drăculea în Spania
26 November 2016

Povestiri din studioul artelor – Invitat special actorul Tomi Cristin

Sambata 26 noiembrie 2016 ora 21.00

Invitat special actorul Tomi Cristin

Realizator Magdalena Tara

Tomi Cristin, actor român de teatru și film, a urmat studiile teatrale la Institutul Național de Teatru din Târgu Mureș, clasa Călin Florian – Cornel Popescu, cu rolul de absolvire Tesman, din Heda Gabler. În prezent este actor la Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Pe lângă activitatea artistică, Tomi Cristin a fost și asistent universitar la catedra de actorie a UNATC, condusă de profesorul Grigore Gonța, și profesor asociat la catedra de mișcare scenică a Universității Hyperion precum și la Academia Luceafărul.

A absolvit si Facultatea de Teologie Ortodoxă „Iustinian Patriarhul” București- specializarea teologie pastorală, promoția 2015 si Facultatea de Psihologie și Științele Educației București –postuniversitar – module psihopedagogice I și II.

Un discurs captivant este acel discurs pregatit si repetat cu mult timp inainte, un lucru de care cei mai multi nu tin seama deloc, spune actorul Tomi Cristin.
“Daca un actor care vrea sa obtina aplauze spunand niste cuvinte repeta aceste cuvinte timp de patru luni zi de zi, de ce n-ar face asta si un vorbitor in public?”, te intreaba acesta.
Emotiile nu sunt inamicii discursului public. De la ele vine energia vorbitorului
. Cel mai mare inamic al discursului public este acela pe care ti-l faci singur nepregatindu-te, necunoscandu-ti auditoriul, necunoscandu-te pe tine. Dar toate acestea, pentru un vorbitor care stie cine este, ce spune, cum sa spuna, cui spune si de ce spune, nu fac altceva decat sa condimenteze discursul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *