Brașov, în premieră pe harta Caravanei Gaudeamus
27 August 2018
PORTRET: Calistrat Hogaş – scriitorul „singurătăţii munţilor”
28 August 2018

Născut în România: Ioan T Morar s-a întors în țară pentru un turneu de lansări al noii sale cărți, Șapte ani în Provence

De curând Ioan T Morar s-a întors în țară pentru un turneu de lansări al noii sale cărți, Șapte ani in Provence, apărută la Editura Polirom. După o viață în lumina reflectoarelor, cu grupul Divertis, după o carieră jurnalistică bogată la Academia Cațavencu, care i-a adus 20 de procese dintre care unul câștigat la CEDO, după ce a coordonat colecții de carte si a realizat emisiuni TV, Ioan T Morar a dispărut brusc din viața publică.
Decizia a urmat unei scurte cariere în diplomație, terminate brusc și mult înainte de vreme printr-o decizie politică. Intâmplarea se petrecea la Marsilia, iar albastrul cerului provensal, movul lavandei si verdele măslinilor l-au reținut acolo, in sudul Franței. Unde, spune Ioan T Morar, și-a găsit cu adevărat fericirea.
Mai multe despre acești sapte ani in Provence, dar și despre cum vede de acolo Ioan T Morar România, aflați marti 28 august 2018, de la ora 16, din dialogul său cu  Anamaria Spătaru  pentru emisiunea Născut în Romania.
(Reluare din 10 iunie 2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *