Azi la Radio România Cultural: I Clasă – Teatru, sport și lecții interactive 
9 October 2018
Medalia de bronz la Târgul Internațional de la Frankfurt pentru manualul de Geografie de clasa a V-a realizat de editura Art.
11 October 2018

Azi la Radio România Cultural: IClasa

Astazi la IClasa, de la ora 16, realizator Mirela Stana:

–               Manualul de Geografie de clasa a V-a al editurii Art a câștigat medalia de bronz la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt. Vestea bună este că elevii încă au pe bănci acest manual, care a câștigat anul trecut licitația organizată de Ministerul Educației. Unul dintre autorii acestui manual va fi in cateva momente in legatura telefonica cu noi.

–               Asociatia ROI este in cautatrea scolilor unde elevii și profesorii vin cu drag. Astfel, până la 31 octombrie școlile deschise, prietenoase, care promovează colaborarea și unde rezultate sunt obținute prin lucru în echipă, implicare și incluziune sunt invitate să se înscrie pe platforma www.scoalazburd.ro.

–               Trei universitati din tara: Universitatea din București, Universitatea Tehnică Cluj Napoca si Universitatea Politehnica Timișoara au lansat programul „Atelierul Digital pentru Programatori”, adresat studenților care vor să învețe să programeze și tinerilor care vor să devină antreprenori în domeniul tehnologiei.

–                Se spune despre ei ca sunt sensibili, ca sunt vesnic nemultumiti, ca au un ego foarte puternic sic a in acelasi timp sunt foarte fragili. Vorbim despre generatia Y, zisi si Mileniali. Pana unde duce ambitia lor ne spune Floriana Buzila, psiholog si psihoterapeut

–               Rspunsul la intrebarea concursului il aflati in cele 5 minute de istorie, oferite ca de obicei de istoricul Georgeta Flitti.

Suntem pe unde hertiene, dar si on-line pe siteul radioromaniacultural.ro. Raspunsurile se primesc prin SMS la 0746/22.33.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *