I Clasă – Izolați, în familie
6 April 2020
Măsurile stabilite de Ministerul Educației și Cercetării cu privire la reluarea cursurilor
7 April 2020

Azi, la I Clasă cu Lidia Laic

Ministrul educației, Monica Anisie, a declarat potrivit Agerpres, că simularile examenelor naționale au fost anulate și vor fi înlocuite cu teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a.

Un studiu realizat intermediul site-ului Didactic.ro arată care sînt cele mai populare aplicații folosite de profesori, de la închiderea scolii și mutarea cursurilor în online. Telefonul este utilizat cel mai mult de elevi pentru a participa la ore iar timpul alocat pregatirii lecțiilor a crescut cu 3 ore, sînt de parere 42% dintre participanții la studiu.

Liceenii pasionați de robotică construiesc viziere cu ajutorul imprimantelor 3D, venind în sprijinul cadrelor medicale în lupta cu coronavirusul. Ideea a pornit de la un elev din Galați și a fost apoi preluată de cluburile din rețeaua First Tech Clallenge din toată țara.

“Câinele care a salvat lumea” sau cum putem gasi soluția ieșirii din pandemie cu ajutorul imaginației, al fanteziei literare și umorului. Cartea lui Ross Wellford, o propunere de lectură cât se poate de potrivită mai ales în zilele acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *