Ilustrata din Amsterdam – ‘Improvisie’ cu Alex Simu & Flokert Oosting
15 January 2018
Ziua Culturii Nationale la Muzeul Național Cotroceni
15 January 2018

AUDIO Poemul “Luceafărul” într-o animație 3D

„Luceafărul de Mihai Eminescu a fost pentru mine întotdeauna ceva mai mult decât o poezie. Am pătruns în esenţa poeziei şi am lăsat imaginaţia să zboare, m-am dedicat 101 % ca să redau exact toată subtilitatea şi esenţa strofelor. Am trăit de unul singur toate etapele producerii unui film de animaţie de la Development, Pre-production, Production şi Post production. Am acumulat o experienţă enormă şi am pus în practică metode de produceri noi pe alocuri unicale.„ spune Ion Cebotari, fapt care l-a determinat să animeze acest poem într-o viziune total diferită.
interviu de Madalina Corina Diaconu

1 Comment

 1. Domnul Cebotari Ion s-a folosit in filmuletul dumnealui despre Luceafarul de inregistrarea ‘Luceafarul – Mihai Eminescu” inregistrare ce apartine, sub protectia drepturilor de autor, AudioCarti.eu

  In acest sens, filmele (trei la numar) ce contin inregistrarea noastra au fost sterse de pe Youtube.

  Am rugamintea sa aduceti lamuriri, in articolul dvs cat si in alte legaturi externe, cititorilor dumneavoastra despre acest fapt si anume incalcarea drepturilor de autor pe care domnul Cebotari Ion a savarsit-o, prezentand in mod eronat sursa ca fiind Youtube.com Teatru Radiofonic, iar nu AudioCarti.eu si neavand in acest sens niciun document prin care sa ateste ca exista acordul nostru pentru a ne folosi inregistrarea.

  Astept un raspuns cat mai urgent in vederea solutionarii acestei probleme extrem de grave!

  Consilier juridic,
  Andreea Ciocea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *