Peste 3.000 dintre cei mai apreciați artiști străini și români în peste 80 de evenimente la ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu
16 August 2017
Orchestra Națională de Tineret a Olandei la Ateneul Român la Vara Magică
17 August 2017

Ascultă vocile de azi – violonista Clara Cernat

Radio Romania Cultural va invita astazi  la o noua editie a emisiunii ASCULTA VOCILE DE AZI in care Mihaela Soare o are  invitata pe violonista CLARA CERNAT,una dintre cele mai apreciate muziciene ale generatiei sale.
Cateva dintre inregistrarile sale se regasesc atat in Fonoteca de Aur a Radiodifuziunii cat si in compact discuri remarcate de  publicatii muzicale  ori posturi de radio prestigioase  din Franta.
CLARA CERNAT, fosta laureata a unor prestigioase concursuri internationale  este astazi  profersor la Conservatorul din Toulouse. Impreuna cu sotul ei,pianistul si compozitorul   francez Thierry Huillet continua o cariera internationala  stralucita  in intreaga lume,cu proiecte (concerte si inregistrari) cu totul originale,  in care se regasesc   atat piese  celebre cat si creatii contemporane ori lucrari foarte rar cantate pentru vioara sau viola.
Va invitam sa o (re)descoperiti pe violonista CLARA CERNAT astazi, de la ora 17.00 in dialog cu Mihaela Soare, in interviul biografic ASCULTA VOCILE DE AZI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *