Începe Arkadia ShortFest! Urmează 4 zile de artă contemporană și activități creative în Corbu
14 August 2018
Teatrul Național Radiofonic – online. Ascultă AICI: Revizorul de N. V. Gogol
16 August 2018

ASCULTĂ VOCILE DE AZI – Irina Margareta Nistor

credit foto -Alexandru Dolea

Personalitate proeminentă a criticii cinematografice româneşti, Irina Margareta Nistor te uimeşte cu energia ei extraordinară – care nu se datorează doar zodiei de foc ci, mai ales pasiunii cu care face tot ce face, fie că e vorba de un festival, o prezenţă într-un juriu, un rol într-o piesă, o emisiune de radio sau tv, sau o participare la o acţiune caritabilă.

Şi cred că nici n-ar fi nevoie să-i rostesc numele , căci vocea ei este perfect recognoscibilă – de vreme ce înainte de 1989 am auzit-o pe toate casetele VHS, traducându-ne filme. Dar dincolo de această voce specială, este o persoană care te cucereşte iremediabil cu umorul , cu dezinvoltura şi harul de a povesti, aşa încât te descoperi captiv în energia ei şi îţi doreşti să afli cât mai multe din întâmplările spectaculoase pe care le-a trăit. Căci viaţa Irinei Margareta Nistor este ca un film cu o distribuţie stelară, dacă ne gândim cu câte personalităţi fascinante s-a intersectat.

Sunt Michaela Platon şi vă dau întâlnire cu Ascultă Vocile de azi, joi, 16 august , când începând cu ora 17 invitata mea este „vocea filmelor”, Irina Margareta Nistor într-un dialog despre viaţă, interviuri, regizori şi actori celebri, întâmplări miraculose şi …marea ei iubire – cinemaul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *