Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm – invitatul Magdalenei Tara, astăzi, la Radio România Cultural
16 July 2019
Azi la Radio România Cultural: Povestiri din studioul artelor Sâmbătă 20 iulie ora 21
20 July 2019

Ascultă vocile de azi – ALEXANDRA DARIESCU

Miercuri 17 iulie, de la ora 17,00, pianista ALEXANDRA DARIESCU este Vocea care se aude la Radio România Cultural.  Timp de aproape un ceas, minunata artistă se destăinuie: copilăria, concursurile, liceul, bursele în străinătate, stabilirea în Marea Britanie, concertele,personalităţile întâlnite, celebritatea care a venit cu iuţeală! Mai presus de toate, o recunoştinţă caldă pentru fericirea de a fi muzician. Şi bucuria cu care trăieşte fiecare zi.

Meritele i-au fost recunoscute şi la Gala Radio România Cultural din 2017, când ALEXANDRA DARIESCU a primit „Premiul In Memoriam Iosif Sava”.

 „Există loc pentru toată lumea şi fiecare are drumul lui. Chiar dacă este acela care ţi l-ai imaginat de la început sau un altul (pentru că nu ştii niciodată ce îţi aduce viaţa), fiecare are cărarea lui şi îşi face singur norocul.

Drumul meu este unul atât de frumos! Este presărat tot timpul cu bucurie şi încă am sentimentul care îl aveam când eram mică şi mergeam la concursuri: când merg pe scenă este o sărbătoare! Am un ritual: iau fiecare concert, chiar  dacă este unul micuţ (undeva foarte departe) sau unul foarte mare … fiecare concert îl tratez cu cea mai mare seriozitate. Mă dedic absolut, 100%!

Vreau să fiu cea mai bună versiunea a mea. De fiecare dată.

Consider că este un privilegiu să merg pe scenă.”

Sorina Goia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *