Au fost gasite 16 articole pentru gust de vacanta
Radio România Cultural își modifică programul, în perioada 23 decembrie 2024 - 12 ianuarie 2025, pentru a...
De la o carieră în managementul educației la brutărie artizanală este o cale lungă, cu etape și evaluări serioase care...
Andrei a adus reducție de borș spre degustare și discuția nu putea să rateze geneza pasiunii sale pentru fermentare, precum...
Răzvan filmează bucătari la lucru, știe cum se face food styling și ce contează pentru a transmite un mesaj doar prin imagine...
Am vorbit cu Alex despre inspirație și oameni de la care a învățat ce înseamnă să fii bucătar, despre...
Am povestit cu Vlad despre secretele bucătarului și practici mai puțin oneste, dar și despre plăcinte englezești și cucina...
Alex este unul din promotorii marcanți ai Noii Bucătării Românești și a vorbit despre condiția bucătarului-artist și...
Cu Marco Favino am vorbit despre bucătăria italiană în lume, relația delicată dintre bucătărie, ospătari și client, dar...
Am disecat împreună scene fabuloase ale unui ospăț mănăstiresc, dar l-am întrebat și despre sarmale, având...
O conversație spumoasă despre literatură fantasy, mese fastuoase ce construiesc universuri și caracterizează personaje și...
Mihai a venit în studio cu balada Miului, o piesă de folclor veche de câteva secole și una în care...
Cezar ne-a povestit ce înseamnă vinul casei, de ce este așa specială regiunea Provence și de ce ar fi nevoie ca Dealul...
L-am provocat pe Adi Hădean să ne spună dacă emoția este bună în bucătărie, dacă mâncarea trebuie gătită cu...
Crăciunul din povești, Crăciunul din farfurie și mai ales Crăciunul la bunici, la masă, unde emoția și dinamica familială...
Ca absolventă de școală franțuzească de cofetărie, Ana este interlocutorul perfect de la care să afli câteva trucuri...
Plăcerea de a privi este și ea o formă de cunoaștere, iar un film culinar, cu scene în care atenția pică pe o grădină...