Se deschide expoziția «În câmp electric III»
10 October 2016
Alexandru Bogdan Georgescu și Cătălin D. Constantin la Galeria Întâlnirilor
11 October 2016

ALL’S CHOIR pune HARTA LUMII PE PORTATIV la Ploiești

 

Asociația SmartArt, în parteneriat cu Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești, prezintă spectacolul Companiei Artistice All’s Choir & Ballet, HARTA LUMII PE PORTATIV luni, 24 octombrie 2016, ora 19.00.

All’s Choir – totul este cor!

Vă imaginați o lume în care iubirea să fie cântată, bucuria să joace teatru și zâmbetul să fie parola pentru o seară memorabilă?

Spectacolul nostru vă propune înconjurul lumii prin cântec, dans și teatru, susține accesibilitatea muzicii și capacitatea ei de a aduce bucurie într-o lume agitată și disarmonică. Imaginea unui grup de oameni talentați care aleg să cânte împreună, să-și unească vocile într-una singură, mai puternică, lansează invitația publicului de a participa în direct la bucuria muzicii.

Cine este All’s Choir?

Membrii All’s Choir sunt artiști profesioniști ai scenelor lirice bucureștene.

All’s Choir este un grup coral care își propune să îmbine muzica și dansul într-un spectacol alert si accesibil, echilibrat între clasic și modern, dedicat unui public veșnic tânăr.

Programul concertului Harta lumii pe portativ

Prezintă muzica lumii și va cuprinde piese din repertoriul rusesc, evreiesc, italian, francez, maghiar, spaniol etc. Vor răsuna pe scena Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești melodii îndrăgite: “Hava Nagilah”,” Kalinka”, “Katiusha”,” Santa Lucia”, “Cielito Lindo” , “La vie en rose”, “Malaika”, precum și adaptări din folclorul romanesc , ”Mugur mugurel” și ”Ciuleandra”.


Tenorul Liviu Indricău este invitatul special All’s Choir.

Liviu Indricău, prim-solist la Opera Națională din București, a cântat alături de All’s Choir încă de la premiera spectacolului care a avut loc la Teatrul Nottara în 2013 și ne-a însoțit prin numeroase orașe ale țării precum Constanța, Craiova, Deva,Tulcea, Tecuci,  Făgaraș.

All’s Choir va cânta la Ateneul Român în vodevilul IERBURI DE LEAC al compozitoarei Felicia Donceanu cu o zi înaintea  spectacolului de la Ploiești.

Despre noi

2013 – All’s Choir a prezentat spectacolul Harta lumii pe portativ în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, de la Constanța.

2014All’s Choir a primit Premiul de Excelență la Festivalul VedeTeatru de la Buzău.

2015Harta lumii pe portativ a fost prezentat în  în Festivalul Internațional de Operă, ”Elena Teodorini” de la Craiova.

All’s Choir a prezentat la Opera Comica pentru Copii din București spectacolul în premieră S-au furat poveștile! cu muzică din desene animate.

All’s Choir a participat la spectacolul Mihai Eminescu – 125 de ani de nemurire de la Ateneul Roman, în producția My Fair Lady de la Arad, Focșani, Brașov, Râmnicu Vâlcea, la Concertul de Crăciun al Trupei HARA, Marlin, Darlin – Poveste de iarna.

All’s Choir a fost invitat în emisiunea Sala de repetitii de la Radio3net și Muzica 100% de la Radio România Muzical, în emisiunea Mitinissimo de la TVR 2 si Interviurile TV H.

O mie și una de emoții – o singură semnătură: ALL’S CHOIR & BALLET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *