Orchestra Română de Tineret și Wiener Jeunesse Orchester în proiectul MusXchange România- Austria
10 November 2016
ASIA FEST la Romexpo
10 November 2016

Alexandra Ușurelu simfonic la Teatrul Național București

Alexandra Ușurelu revine cu un nou concert simfonic în Sala Mare a Teatrului Național București pe 30 ianuarie 2017.

Vocea caldă, curată și blândă, ce cântă cu o sensibilitate aparte despre oameni și emoții, nu despre lucruri și întâmplări. Așa este Alexandra Ușurelu, artista indie care nu caută promovarea oriunde și cu orice preț și a cunoscut succesul artistic susținând peste 350 concerte în București și în țară în ultimii 3 ani, în fața unui public ce preferă să-și aleagă muzica și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de concerte.

În ianuarie 2016, presa numea concertul său ”Simfonic Pur”, susținut cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București: ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin, în care limbaje artistice multiple se articulează pentru a rotunji un gând limpede îndreptat spre public: ”Pur” este construit pe coordonate sufletești. Un spectacol-concept rafinat şi rotund, gândit până în cele mai mici amănunte pentru a pune în valoare vocea catifelată a Alexandrei” (Anca Maria Pănoiu).
Disponibil acum în format DVD&Bluray, concertul ”Simfonic Pur” a setat noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor indie.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Ușurelu va prezenta alături de orchestra sa pe scena Teatrului Național București, într-un decor spectaculos, 6 cântece de pe al doilea album al său ce urmează a fi lansat anul viitor, dar și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”, unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România, distins ca ”Cel mai bun album al anului 2015” la numai 3 luni de la lansare.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.

Biletele la spectacolul simfonic din 30 ianuarie sunt disponibile în rețelele eventim.ro – http://bit.ly/2d6in61, iabilet.ro – http://bit.ly/2e04aEs, bilete.ro – http://bit.ly/2da7Hhy și la Agenția de bilete a Teatrului Național; este recomandată cumpărarea biletelor din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *