In memoriam – PAUL GOMA: “Eu nu am fost un revoltat, ci …un purtat de valurile istoriei”
25 March 2020
#ACASĂ. Andrei Pleșu citește audiobook-ul Un alt Caragiale, apărut la Humanitas, pe frecvențele Radio România Cultural. Joi, de la ora 15,30.
26 March 2020

#ACASĂ- O campanie Radio România Cultural – actrița Medeea Marinescu

Personalitatile României se alătură campaniei ACASĂ pe care Radio România Cultural o lansează pentru a veni în sprijinul tuturor oamenilor care, în această perioadă, își petrec majoritatea timpului la domiciliu.

Actrița Medeea Marinescu:

Exerciţiul pe care îl fac eu cu mine acum, este acela de a transforma un posibil timp pierdut, pentru că nu mai repet, nu mai am spectacole…De fapt, mi-am dat seama că timpul acela îl pot câştiga şi l-am câştigat deja pentru că, stau mai mult acasă cu băieţii mei, pentru că descopăr şi redescopăr lucruri noi la ei, pentru că pot să câştig timpul pe care nu l-am petrecut la un moment dat cu ei, fiind plecată prin turnee, pe drumuri la repetiţii, recâştig acum şi mă bucur din plin de el; că am timp să văd nişte seriale pe care îmi doream să le văd şi nu apucasem, că am timp să termin cărţile care le-am început de atâta timp şi care zac undeva pe noptieră. Îmi dau seama că acest tip de resetare, de fapt, ne ajută pe noi oamenii să ne întoarcem un pic mai mult spre noi şi spre nişte lucruri simple, dar esenţiale în vieţile noastre

Intregul său mesaj poate fi ascultat în înregistrarea audio:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *