Idei în nocturnă – Pagini de Istorie
16 January 2018
Dan C. Mihăilescu deschide seria conferințelor la Muzeul Național Cotroceni
17 January 2018

Abuzul sexual asupra copiilor – tema discuțiilor la InterActiv

“Pedofilul polițist” ține știrile în alertă până la noile demisii din guvern. Apoi cade în derizoriu, așa cum ne-am obișnuit în actualitatea noastră. Dar dacă nu este momentul să trecem peste acest subiect? Dacă ar fi acum momentul să discutăm deschis despre abuzul sexual asupra copiilor? Abuzurile de pe stradă, abuzurile din casă.

Ne auzim la InterActiv, vineri, 19 ianuarie, în direct, orele 23 – 24, cu Daniela Vasile și invitata ei, Gabriela Romaneț – psiholog clinician și psihanalist. La numerele de telefon: 021 311 12 40 și 021 319 05 05.

1 Comment

 1. In sfarsit o prima emisiune care abordeaza un subiect mult tabu si foarte sensibil in Romania.
  Copii, tineri, femei, barbati – victimele abuzurilor sexuale se tem sa vorbeasca sau sa ceara sprijin pentru ca tot ei sunt cei care suporta loviturile familiei si societatii. De ce? Agresori cu influenta au ales singuri sa faca ceea ce au facut – trebuie sa suporte consecintele.
  Oare cand ne vom trezi? Cand vom deveni constienti ca victimele apeleaza la sinucidere pentru a scapa de dureri, traume, rusine, tensiunea unei greutati mult prea mari?
  Asociatia The Hope of Survivor Romania vine in sprijinul tuturor victimelor abuzului sexual sau violentei domestice. Cunoasteti cazuri care au nevoie de ajutor? Ne gasiti aici http://thehopeofsurvivors.ro/contact_us.php
  Va dorim la cat mai multe emisiuni ce sa abordeze asemenea subiecte, la ore de maxima audienta, si pe Radio Romania Actualitati.
  Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *