Europalia este o tribună în care creativitatea culturală artistică românească poate fi expusă cu o vizibilitate maximă
4 November 2019
RECOMANDĂRI culturale – marți, 5 noiembrie
5 November 2019

A WINTER TALE – O expoziție unică de artă și design floral.

Academia Agop organizează în perioada 7 – 9 noiembrie 2019 în serele prințesei Martha Bibescu de la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia expoziția A Winter Tale.
Cele trei zile în lumea florilor și designului floral includ o serie de evenimente precum: workshop-uri și prezentări de specialitate, discuții, întâlniri și prezentări cu tematică dedicată sărbătorilor de iarnă, toate organizate în jurul expoziției centrale care va reuni lucrări de artă florală realizate de designerii Academiei Agop.
A Winter Tale este un eveniment de artă florală unic în România care își propune să aducă floristica în casele tuturor.
Deschiderea expoziției va avea loc joi, 7 noiembrie ora 18:00 în incinta Serelor Bibescu.
Floriștii expozanți sunt: Nicolae Agop (Chișinău), Beatrice Stoicovici (Zürich), Adelina Bunea (București), Magdalena Burlacu (București), Florentina Drăghici (Constanța), Alina Nainer (București), Mihaela Novac (Iași), Adriana Stoica (Iași), Claudia Dora Oprina (București), Ana Petcana (București), Petronela Tuca (Iași). Vor fi organizate două workshop-uri cu tematică diferită, de Crăciun și respectiv de iarnă, coordonate de lectorul Nicolae Agop. Workshop-urile se vor desfășura la Palatul Mogoșoaia în incinta Serelor Bibescu în data de 8 și 9 noiembrie, ora 11:00.
Detalii despre programul evenimentelor din cadrul expoziției A Winter Tale pot fi găsite pe site-ul Academiei Agop – Design Floral: www.academia-agop.ro/a-winter-tale-expo și www.facebook.com/events/2616042221844825/Partenerii evenimentului sunt: Aurora Florwers and Plants, Palatul Brâncovenesc Mogoșoaia, Bogdan Olteanu Photographer, Cristea Lumânări, Madălina Teler, Victoria Finala și L’ Atelier des Fêtes.Despre Academia Agop A fost înființată în anul 2016 la București cu scopul de a pregăti floriștii români la nivelul internațional cerut în festivaluri și competiții de profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *