Trei premiere la Opera Comică pentru Copii: „Orchestra lui Nino”, „Crai Nou” și „Caragiale pentru copii”
22 January 2018
Artiști și soldați în Marele Război – plasticienii atașați Marelui Cartier General și realizările lor, 1917-1918
22 January 2018

25 ianuarie, Clubul Taranului: The Amsterdams, muzica si oameni noi la primul live din 2018

Trupa indie The Amsterdams sustine primul LIVE din acest joi, 25 ianuarie, la Clubul Taranului, ocazie cu care ii vom vedea la lucru pe cei mai noi membri ai trupei, Dragos Crifca (bass) si Gabriel Ciocan (tobe). Cei doi s-au integrat in trupa pe parcursul ultimelor luni, dupa despartirea anul trecut de Augustin Nicolae (bass), care a fost alaturi de baieti timp de 10 ani.

Dragos este din Bacau, a cantat in cateva proiecte, trecand prin diverse genuri ale muzicii alternative si indie inainte sa infiinteze trupa Dor Marunt impreuna cu Andrei, in 2013.

Gabriel vine din Timisoara, a invatat singur sa bata la tobe, ii plac sunetele experimentale si vrea sa aduca un sound fresh prin groove-urile pe care le bate. A mai cantat la Rubik’s Cube, The Case, in cateva proiecte psychedelic, iar momentan mai canta si cu formatia Mere din Timisoara.

Joi seara ii puteti vedea pe cei 5 la “butoane” in Clubul Taranului, in primul lor concert din an, cu piese de pe toate cele 4 albume, dar si compozitii noi, lucrate in noua formula.

The Amsterdams face parte din primul val de trupe indie rock de la noi, infiintata in Bucuresti in 2005 de catre Andrei Hategan si Andrei Ungureanu. Trupa a lansat pana in acest moment 4 albume de studio si un EP, iar pe langa show-urile din Romania a avut concerte in Franta, Anglia, Spania, Croatia, Cehia, Ungaria, India, Suedia, Olanda, Italia, Austria. Cel mai recent album al trupei se numeste “Eternity for dummies”, lansat in 2016 de Universal Romania. In prezent trupa lucreaza la piese noi pentru albumul cu numarul 5.

FB event:

https://www.facebook.com/events/354659221669008/

Bilete online:

https://eventbook.ro/music/bilete-the-amsterdams-live-at-clubul-taranului

FB The Amsterdams:

https://www.facebook.com/theamsterdams/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *