MINCINOSUL – premieră în acest week-end la Teatrul “Sică Alexandrescu”
9 martie 2018
Cele mai noi filme autohtone pornesc în Caravana Zilele Filmului Românesc martie -iunie 2018
11 martie 2018

Societatea Romana de Televiziune si Societatea Romana de Radiodifuziune – parteneri ai UNITER in Campania Nationala „Artistii pentru artisti”, 2018

Sunt multe feluri de a fi alaturi de echipa Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti”.

Pe langa cele 50 de institutii de teatru din Bucuresti si din tara care s-au alaturat cauzei artistilor, pe langa mesajele emotionante ale ambasadorilor Campaniei – ALEXANDRINA HALIC, EMILIA POPESCU, NICU  ALIFANTIS si MARIAN RALEA – ne bucuram sa anuntam parteneriatul special cu Societatea Romana de Televiziune si Societatea Romana de Radiodifuziune.

Televiziunea Romana – prin Casa de Productie TVR – este partener al Campaniei „Artistii pentru artisti” sustinand demersul social al UNITER prin difuzarea in premiera a spectacolului CIRCUL MATTEO de Adrian Lustig, regia Alexandru Lustig, realizat de TVR, Fundatia Teatru Contemporan si Circul Metropolitan Bucuresti. Printre artistii care formeaza distributia spectacolului se numara Tora Vasilescu, George Ivascu, Constantin Cotimanis, Florin Zamfirescu, Andras Demeter, Radu Gheorghe, Mihai Gruia Sandu, Mihai Malaimare, Adrian Ciobanu, Ovidiu Niculescu, Gelu Nitu si multi altii. Producatori: Liana Sandulescu, Diana Dumitru. Producator executiv: Adrian Lustig. Producator coordonator: Demeter Andras Istvan.

Multumim Societatii Romane de Radiodifuziune si reprezentantilor Teatrului National Radiofonic care s-au aratat interesati de evenimentul social al primaverii. Teatrul National Radiofonic a pregatit opt spectacole de teatru radiofonic care vor fi difuzate pe parcursul lunii martie la Radio Romania Actualitati si Radio Romania Cultural.

De asemenea, in data de 1 martie o colectie speciala dedicata Campaniei – 24 de titluri premiate din 1993 incoace cu Premiul UNITER pentru Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic – a fost postata spre auditie generala pe site-ul http://www.eteatru.ro/#art-index/teatrul-national-radiofonic-partener-uniter-in-campania-nationala-artistii-pentru-artisti/4711

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *