Peste 40 de filme vor fi proiectate în a 5-a ediție a București Docuart Fest
13 septembrie 2016
Premieră: A 12-a noapte, sau William Shakespeare pe înțelesul celor mici la Teatrul Ion Creangă
14 septembrie 2016

„PE BUNE” – spectacol experimental pentru copii

Centrul  European  Cultural  și  de  Tineret  pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu” cu sediul in Bucuresti, sector 4, Strada 11 Iunie (mijloace de transport – tramvaiele 32, 23), București, vă invită duminică 18 septembrie, 2016, de la ora 12.00, la spectacolul experimental pentru copii „PE BUNE” susținut de Asociația  PETEC.

 
Echipa artistică este compusă din: Selma Dragoș – regizor; Cristina Lilienfeld, Virginia Negru și Filip Stoica – coregrafi și dansatori;Smaranda Găbudeanu, Răzvan Rotaru – actori și păpușari; Victor Podeanu (chitară), Ciprian Stoian (percuție) – muzicieni. Aceștia împărtășesc pasiunea pentru improvizație, pentru tema spectacolului și maniera de lucru aleasă.
   
Spectacolul PE BUNE”  deschide accesul copiilor cu vârsta de peste 7 ani la artele contemporane. Astfel, artiștii-profesori învață despre ce îi preocupă pe copii, despre modul în care cei mici percep limbajul spectacolului și se pot familiariza cu limbajul improvizației teatrale și al dansului-contact, apoi pun observațiile în practică folosind exerciții inedite.Prin mijloacele artistice folosite (improvizație, dans, teatru de umbre), copiii de 7- 11 ani explorarează propria lume interioară.
   
Spectacolul PE BUNE” organizat de Centrul  European  Cultural  și  de  Tineret  pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu” contribuie la efortul de valorificare a identității culturale locale prin promovarea ideii de contact autentic cu sine și cu celălalt.
Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *