Timpul prezent – Centenarul Marii Uniri şi patrimoniul cultural în percepţia românilor
14 mai 2018
Pentru mai mult de jumătate dintre români Centenarul nu înseamnă nimic
15 mai 2018

IClasă

“Iubim teatrul pentru că acesta îți dezvoltă caracterul, te formează ca persoană, îți crește încrederea în sine”. Așa mi-au mărturisit o parte dintre adolescenții pe care i-am cunoscut la Festivalul Național de Teatru pentru liceeni “Jos Pălăria”. Festivalul a adus pe scena Muzeului Național al Literaturii Române trupe de teatru din București și din Iași, Focșani sau Panciu. Liceenii au jucat cu plăcere și pasiune în fața publicului dar și a unui juriu format din actori profesioniști si critici de teatru.
Bucharest Technology Week vine săptămâna acesta în Capitală cu o serie de conferințe dar și cu o expoziție in care vor putea fi văzuți roboți, drone, gadget-uri, imprimante 3D. Nici cei mici nu sînt uitați. Cătălina Manea, project manager, vine în studio să ne vorbească despre programele adresate copiilor și tinerilor.
Și tot în materie de tehnologii ale viitorului, două eleve din Constanța ne prezintă modul în care putem cultiva plante doar în apă, fără a fi nevoie de sol. Azi la I Clasă, cu Lidia Laic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *