În culisele „Spărgătorului de nuci” de la Opera Națională București
9 noiembrie 2018
Am avut o viaţă frumoasă, plină, împlinită de realizări! Interviu cu soprana LUCIA ROIC
9 noiembrie 2018

Expoziția de fotografie Berlin Brigade, semnată de antropologul american Mike Terry

Asociația Diplomatic Art, în colaborare cu Centrul Cultural German din Timișoara, vă invită la expoziția de fotografie Berlin Brigade, semnată de antropologul american Mike Terry, rezident în Germania. Vernisajul va avea loc joi, 15 noiembrie, ora 18.00, la Galeria Helios din Timișoara. Expoziția beneficiază de sprijinul financiar al Goethe Institut.

„(…) Expoziția Berlin Brigade poartă titlul unei cercetări desfășurate de Mike Terry asupra clădirilor construite la Berlin, în apropierea pădurii Grunewald, de armata americană. Aceste structuri arhitecturale, folosite în timpul Războiului Rece, au fost abandonate de trupele militare ale S.U.A. în 1994, fiind cedate guvernului Germaniei reunificate (…).” (Maria Orosan-Telea, curator).

Conceptul integral poate fi citit în anexa comunicatului.

Expoziția încheie seria de evenimente dedicate Germaniei în anul 2018, primul având loc în luna aprilie prin expoziția de fotografie Berlin 18 meets Timişoara 21 de la Consulatul General al Germaniei, semnată de fotograful Martin Waltz, curatoare Renée Renard.

https://diplomatic-art.blogspot.com/2018/07/martin-u-waltz-berlin-18-meets.html

Diplomatic Art este un proiect internațional care promovează în principal artiști din țările care au Consulate Generale și Onorifice în Timișoara, alături de artiști din România, prima ediție având loc în anul 2014 la Timișoara.

http://diplomatic-art.blogspot.ro/     https://www.facebook.com/profile.php?id=100020167350875

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *